Labyrinth

Labyrinth Lite 1.4.1

Klassiek spel met metalen balletje in een houten doolhof

VOOR

  • 3D of standaard versie
  • Zelf levels maken

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Labyrinth is een digitale versie van een bijna antiek draagbaar spel. Ken je die houten doosjes met gaten, een doolhof en een balletje? Bij deze spellen breng je het balletje naar de uitgang, zonder dat deze in één van de gaten valt.

Het voormalig houten doosje zit nu in je telefoon, inclusief de rolpret van weleer. Op het scherm zie je een doolhof met aardig wat valkuilen, je beweegt de telefoon om de bal te doen rollen. Een timer controleert de tijd van afronding bij een niveau en dit resulteert uiteraard in de wens het rondje steeds sneller af te ronden.

Labyrinth is een klein, no-nonsense spel dat precies biedt wat je verwacht: een balletje, een doolhof en lekkere bonk-geluiden als je één van de randen raakt. Deze versie oogt wat minder fraai dan de iPhone-variant maar serveert hetzelfde vermaak.

Pret met een balletje in een digitale houten bak: het kan! Schaam je niet als je een glimp opvangt van jezelf -tijdens het spelen- in de ramen van je treinstel. Die tong uit de mond en manische blik in je ogen getuigen van onvervalste, authentieke joligheid!

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Labyrinth

Download

Labyrinth Lite 1.4.1

Beoordelingen about Labyrinth